Obilježavanje 32. Svjetskog dana sporta

Subota, 25. svibnja, 2024. 08:00-14:00
SRC Trnje, Ulica grada Vukovara 236 e

Pozivamo Vas da nam se pridružite na centralnoj manifestaciji ZAGREBAČKOG SAVEZA SPORTSKE REKREACIJE-SPORT ZA SVE povodom obilježavanja 32.Svjetskog dana sporta

O SVJETSKOM DANU SPORTA
Svjetski dan sporta obilježava se svake godine u svibnju, a tim povodom organizira se niz
sportskih i rekreativnih aktivnosti, od malonogometnog i odbojkaškog turnira, sportskih
susreta društava u boćanju, stolnom tenisu i tenisu, preko festivala redovitog tjelesnog
vježbanja do natjecanja u nordijskom hodanju te zajedničkog vježbanja svih sudionika
festivala.

O NAMA: Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“.

Savez okuplja 19 Društava sa cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa sporta za sve, na 50 gradskih lokacija i uključuje preko 20 tisuća korisnika.

O PROGRAMU: Savez, obilježava Svjetski dan sporta, jednodnevnim pregledom aktivnosti SPORTA ZA SVE Grada i na ŠRC Trnju okuplja naše članove, goste i sve građane Zagreba u programima sporta za sve i sportske rekreacije.

Sadržaja svakako ne manjka .

Dan ispunjen sportskim aktivnostima i raznim događanjima, neka u subotu 25.05. ŠRC Trnje bude Vaša lokacija gdje ćete uživati sa svojom obitelji, prijateljima ili sportašima rekreativcima.

Ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana sporta uvod je u kampanju Grada Zagreba
SPORT za sve = ZDRAVLJE za sve kojim se promiče i građane potiče na redovitu tjelesnu aktivnost, bavljenje sportom i rekreacijom.

VIDIMO SE ????????

Ova slika ima prazan alt atribut ; naziv datoteke je Trnje-plakat-2-724x1024.jpg
homeenvelopeprinterphonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram