O nama

Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve". Savez okuplja 19 društava sportske rekreacije s cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa "Sporta za sve" na skoro sto gradskih lokacija i uključuje oko 8000 članova i preko 30000 korisnika programa Sporta za sve.

Pokret "Sport za sve" primarna je društvena kategorija u osmišljavanju stvaralačkog načina i stila života, očuvanju zdravlja i primarne realizacije ljudske potrebe za kretanjem, fizičkom aktivnošću i igrom. Programi redovnog tjelesnog vježbanja doprinose obnovi funkcionalnih i radnih sposobnosti, zaštiti i unapređenju psihofizičkih stanja zdravlja, kvaliteti života, socijalizaciji i građanskoj solidarnosti; te povećanju radne sposobnosti i produktivnosti, smanjenju bolovanja, troškova liječenja i rehabilitacije, stabilizaciji osobnih i međuljudskih psihosocijalnih odrednica. Sportska rekreacija nužna je potreba suvremenog čovjeka, posebice u urbanim sredinama.

ZSSR "Sport za sve" zalaže se za povezivanje sustava zdravstva, lokalne samouprave, te sporta za sve i tjelesnog vježbanja u užem smislu, u životu Grada.
Sportsku rekreaciju u Gradu ne čini samo djelovanje Saveza, nego i ukupna aktivnost svih udruženih organizacija – Društava sportske rekreacije; kao i one sportsko-rekreacijske aktivnosti, rad udruga, organizacija i pokreta "Sporta za sve", koje se provode izvan Društava i samog Saveza.

TIJELA UPRAVLJANJA
SKUPŠTINA: 19 Društava sportske rekreacije
PREDSJEDNIK: Petar Prodanović
UPRAVNI ODBOR: Petar Prodanović, Stjepan Heimer, Hrvoje Balen, Dubravka Majić Misir, Tea Kozjak, Ivan Drčelić, Mario Škegro
NADZORNI ODBOR: Marijan Pilaš, Stipe Kraljević, Anda Kostijal

ZAPOSLENICI SAVEZA
Tajnik: Josip Tus
Organizatori sportske rekreacije: Valentina Novosel Kukolja, Ivana Braja

KONTAKT
Adresa: Savska cesta 137, 3. kat, 10000 Zagreb
Telefon: 6431 022; 6431 023
Fax: 6431 047
E-mail: sportzasve.zagreb@gmail.com

Adresa

Savska cesta 137/3
10000 Zagreb

Kontaktirajte nas!

Pošalji
homeenvelopeprinterphone-handsetphonelocationkeyboardcrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram