25. svibnja 2019.

Svjetski dan sporta i 2. Zagrebački festival nordijskog hodanja - Zagrebačkim mostovima

U subotu 25.05.2019., u sklopu Svjetskog dana sporta održao se 2. Zagrebački festival nordijskog hodanja pod nazivom Zagrebačkim mostovima. Na Festivalu smo promovirali Europski projekt Nordic Walking Healthy Living.

U organizaciji su sudjelovali Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve" u suradnji sa Hrvatskim savezom nordijskog hodanja i uz pomoć Atlantic Trade-a koji nam je osigurao vodu Kala, Turističke zajednice grada Zagreba i Crvenog križa, kojima se zahvaljujemo na podršci.

Na Festivalu je sudjelovalo 180 sudionika iz cijele Hrvatske ( Karlovca, Preloga, Jastrebarskog, Varaždina, Samobora i naravno naši korisnici Društava sportske rekreacije, grupa iz Gradskih četvrti i nordijskog hodanja. Zagrebački savez osoba sa invaliditetom se uključio sa svojim korisnicima.

Nakon pozdravnog govora predsjednika HSNH Davorina Antonića, sve prisutne je zagrijala naša kineziologinja, uvijek vesela i šaljiva Nikolina Skender, sa vježbama uz muziku.

Nakon podijele po grupama svi su se uputili prema cilju na ŠRC Trnju gdje se odvijao sportsko rekreativni program sa velikim brojem sudionika i gledatelja oko 2000.

Poslužilo nas je lijepo vrijeme i uz zrake sunca i sa osmijesima na licu završila je uspješno i ova manifestacija......vidimo se i druge godine u još većem broju, jer kretanje je osnovna ljudska potreba!!!

FOTOGALERIJA

VIDEO

homeenvelopeprinterphonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram