28. rujna 2019.

Festival nordijskog hodanja - Varaždin

Poštovani,

U subotu 28.09.2019. održao se 4. po redu Festival nordijskog hodanja u Varaždinu u organizaciji Kluba nordijskog hodanja - Varaždin.

U sklopu Festivala bila je održana po treći put utrka NH po INWA pravilima. Na trci je prisustvovalo 74 hodača iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije, Poljske i Hrvatske. Isto tako u sklopu samog Festivala zahvaljujući Savezu sportske rekreacije - Sport za Sve grada Zagreba bili su predstavnici triju država Austrije, Poljske i Hrvatske u sklopu europskog projekta “ Nordic Walking- Healthy living. Sve ukupno 650 sudionika na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Naši partneri na projektu iz Austrije i Poljske su bili vrlo uspješni na 3.natjecanju nordijskog hodanja i pokupili nam dosta nagrada!!!

Zahvalili bi se gradonačelniku Varaždina dr. Ivanu Čehoku na dobrodošlici u gradskoj vijećnici grada Varaždina gdje smo mu u ime Saveza i Kluba nordijskog hodanja Varaždin uručili štapovi za nordijsko hodanje.

Sve čestitke organizatoru na perfektno odrađenoj organizaciji Klubu NH - Varaždin i njegovom predsjedniku g. Srećku Raduloviću.

“Svaki korak je važan”
HSNH

FOTOGALERIJA

VIDEO
homeenvelopeprinterphonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram