28. rujna 2019.

328. Emisija Školska liga na Sportskoj televiziji

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“, zajedno s partnerima Nastavnim zavodom za javno zdravstvo „Dr. Andrija Štampar“ i Hrvatskim savezom nordijskog hodanja te Klubom nordijskog hodanja iz Varaždina organizirali su međunarodni projekt „Nordic Walking – Healthy Living“. U sklopu projekta u Zagrebu je prvi dan održana konferencija o nordijskom hodanju i zdravom življenju, a drugi dan 4. Festival nordijskog hodanja i pješačenja u Varaždinu.

Ovaj projekt financiran je od strane Europske komisije iz programa Erasmus + sport koji razvija suradnju EU u području sporta i zdravlja, a cilj mu je povećati stopu sudjelovanja u nordijskom hodanju u partnerskim zemljama te potaknuti mobilnost volontera, trenera i neprofitnih sportskih organizacija.

Glavni pokretač sportske rekreacije u Zagrebu je Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“ koji okuplja 17 Društava sportske rekreacije s cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa sporta za sve, na 50 gradskih lokacija i uključuje 7000 članova i preko 20 tisuća korisnika.

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“ zalaže se za povezivanje sustava zdravstva, mjesne samouprave te SPORTA ZA SVE i tjelesnog vježbanja u užem smislu tj. u životu Grada.

POGLEDAJTE EMISIJU
homeenvelopeprinterphonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram