25. svibnja 2019.

27. Svjetski dana sporta

U subotu, 25.05.2019., na ŠRC-u Trnje je obilježen 27. SVJETSKI DAN SPORTA.

Održan je 6. FESTIVAL REDOVNOG TJELESNOG VJEŽBANJA koji je okupio preko 250 vježbača i vježbačica iz cijeloga Zagreba. Nastupili su rekreativci i rekreativke iz DŠR-a "Maksimir", DŠR-a "Medveščak", ZSSR-a "Cvjetni trg", MS-a "Klaka", MS-a "Dravska", MS-a "Trnava", SUH-a "Studentski grad", DŠR-a "Trnje", mali plesači iz plesne skupine "Feel`n", plesači rekreativci iz plesne skupine Davorko te najmlađi i najslađi plesači iz Dječjeg vrtića "Iskrica".

Istoga dana održan je i Festival nordijskog hodanja pod nazivom "Zagrebačkim mostovima" koji je okupio oko 180 sudionika, start im je bio na Bundeku s kojega su, u četiri raspoložive rute, hodali do ŠRC-a "Trnje" gdje im je bio cilj.

Hvala svim sudionicima koji su na bilo koji način dali svoj doprinos u organizaciji i provedbi ove manifestacije te svim posjetiteljima koji su svojom pozitivom, energijom i prisutnošću također upotpunili cijeli ovaj događaj!

Hvala Vam svima na sudjelovanju i vidimo se iduće godine u još većem broju! 🙂

Fotogalerija Svjetski dan sporta

Video Svjetski dan sporta

VIDEO

homeenvelopeprinterphonecrossmenuchevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram