Objava za medije

Dragi medijski prijatelji,

pozivamo Vas da pratite naš gradski  projekt

SPORTA ZA SVE,LJETNI PROGRAMI 2018.

Programi se održavaju u Zagrebu, u periodu od 1.07. do 31.08.2018.

 

O NAMA:Provedbu Programa javnih potreba u sportu Grada Zagreba, u dijelu koji se odnosi na poticanje sportske rekreacije, realizira  Zagrebački savez sportske rekreacije „Sport za sve“.

Savez okuplja 15 Društava sa cijelog područja Grada Zagreba, zajedno realizira dvjestotinjak programa sporta za sve, na 50 gradskih lokacija i uključuje preko 12 tisuća korisnika.

 

O PROGRAMU:Savez, već dvadesetak godina, organizira i provodi gradski projekt LJETNI PROGRAMI SPORTA ZA SVE, gdje tokom mjeseca srpnja i kolovoza na različitim lokacijama Grada, nudi građanima besplatne programe zdravstvenog vježbanja, fitnesa na otvorenom, demonstraciju i obuku novih sportova i sustava vježbanja, prezentacije i savjetovanja ili treninge i natjecanja za sportaše rekreativce. Ove godine, Ljetni program se odvija na 8 lokacija u Gradu, obima 800 h različitih programa i u tom periodu naše programe koristi više tisuća građana Zagreba.

 

CILJ PROJEKTA: je naznačiti važnost bavljenja redovitom tjelesnom aktivnošću i omogućiti našim sugrađanima sudjelovanje u različitim sadržajima sportske rekreacije Grada.

 

Smatramo da je LJETNI PROGRAMI SPORTA ZA SVE bitan dio zdravlja i sadržajno stvaralačkog provođenja slobodnog vremena  naših građana, u ljetnoj ponudi Zagreba.

Redovno tjelesno vježbanje, programi „Sporta za sve“ i sportska rekreacija grada Zagreba nema alternative u životu Grada. Sami građani, svojim djelovanjem, kreiranjem sadržaja i okoliša te vlastitom brigom za zdravlje i zadovoljstvo u životu , definirali su smjer u kojem žele da rekreacija i sport Grada ide. „ Sport za sve “

 

Treninzi, natjecanja i stručni savjeti pod vodstvom vrhunskih trenera SPORTA ZA SVE

 

 

Pomozite da zajedno popratimo ova sportska događanja Grada.

 

Veselimo se našoj suradnji!

 

Objava za medije 

Plakat