RePLiga 2017.

Nakon devet mjeseci zajdeničkog druženja na četiri Zagrebačka bazena: ZP Mladost, PVC Mladosti, Bazen Utrina i Bazenski kompleks Svetice iza nas je i 6. RePLiga.

Zadnje kolo održalo se na bazenu s kojeg je sve krenulo, na Zimskom plivalištu Mladost.

Za kraj okupilo se 16 plivačica i 35 plivača, što i nije loše s obzirom da je jedan dio ljudi izabrao trčanje u Zadru (Wings for life 2017.). U ovoj konkurenciji najviše bodova su ubrali Jelena Kudelić i Borko Prvan.

Tri plivačice su se upustile u maqua3atlon i lakoćom ga odradile (nije mi jasno zašto se muška populacija boji maq3atlona??!).
Presijek ove sezone napravit ću kroz nekoliko tablica:

Broj sudionika po kolima na RPL2017.

Broj sudionika po disciplinama na RPL2017.

Broj natjecatelja po sezonama

 

Broj natjecatelja po sezonama i kolima


Posebno moram pohvaliti sve naše plivačice i plivače jer su ove godine (ukupno gledano) isplivane sve ponuđene discipline., tj. u svakoj plivačkoj disciplini zabilježen je bar jedan nastup!! Bravo!!

Ove godine smo po prvi put uveli novu kategoriji - Obiteljsku Kategoriju ili OKategoriju. Kategorija je osmišljena kako bi motivirala roditelje i njihovu djecu na zajedničko bavljenje tjelesnom aktivnošću. U pilot sezoni imali smo čak osam parova - jedan par činilo je dijete do deset godina starosti (uključujući i desetgodišnjake) i jedan od roditelja (otac ili majka). Najviše bodova skupio je par Maša i Hana Milević, ali pravi pobjednici su svi parovi, i kada bude podjela Diploma svaki par će dobiti mali simbolični poklon za koji se pobrinuo Zdravko. Ovim putem pozivam sve koji su voljni i u mogučnosti na neki način pomoći u nabavi nagrada za iduću sezonu (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ),

Disciplina maq3atlon se lagano razvija što se može vidjeti po broju natjecatelja (6 plivačica i 3 plivača) i broju njihovih starteva (25 starta plivačica i 7 starteva plivača). Kada pričamo o maq3atlonu moramo spomenuti i zahvaliti se prijateljima iz tvrke NIVETO koji su nam ustupili dva aquabelta za ovu disciplinu.

 

Za kraj veseli i podatak da ste ove sezone čak 61 put postavljali nove rekorde RePLige i čak 140  puta popravili osobne rekorde!!!

 

Dajte si truda, proučite i prekontrolirajte svoje rezultate i podatke (da li su ime i prezime dobro napisani, da li je pored Vašeg imena točna dob, kategorija...). Ako pronađete kakvu greškicu ili imate kakvu nejasnoću slobodno mi pišite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kako bi grešku ispravili a nejasnoću razjasnili. Rok za ispravku podataka je od 14.05. do 21.05.2017. Nakon isteka navedenog roka svi rezultati postaju službeni i kreće se u izradu Diploma za sve učesnike RePLige 2017.

 

9. kolo plivačice
9. kolo plivačice po kategorijama
9. kolo plivači
9. kolo plivači po kategorijama

Vremeplov 2017.
Rangolomka 2017.
maq3 rangolomka
OKategorija

 

Do iduće sezone budite nam aktivni i što više plivajte, pješačite, biciklirajte, rolajte, vježbajte - ukratko uživajte u aktivnostima na otvorenom!!!! 

Obrađeni su i video zapisi:

Zorana Bujas Petković vs. Ivo Sabioncello

Zenon Pavić vs. Viktorija Ivić

Željko Čavlek vs. Ivo Petković

Željko Blagus vs. Julija Saško

Zdravko Stefanovski vs. Matija Sorić

Zdravko Kolarić vs. Kristina Nagy

Vladimir Ilčić vs. Roman Richter

Vito Lončarić - vk. vs. Dalibor Lončarić

Vesna Jakšić vs. Željko Pavlin

Tomislav Pisarić vs. Dinko Srkoč - vk

Tara Svedrović - vk. vs. Marko Maletić

Sara Kaučić vs. Mislav Kaučić

Samija Bejtović

Roman Richter - vk. vs. Renato Richter

Roman Richter - vk. vs. Miran Hrđok

Renato Marjančić vs. Luka Biondić

Ranko Defrančeski vs. Bruno Škacan

Mladen Maršanić vs. Viktorija Kovačević

Mladen Majić vs. Toni Majić

Melita Faber vs. Tea Faber

Mato Smrdelj vs. Zoran Mrkonjić

Maša Miljanić vs. Tara Svedrović

Luka Šimić vs. Damir Lisac

Krešimir Štark vs. Ranko Defrančeski vk.

Jelena Ljubešić vs. Predrag Šarec

Jelena Kudelić vs. Davor Sutić

Hana Miljanić vs. Tea Rožman Svedrović

Dinko Srkoč - vk. vs. Željko Čavlek vk.

Dinko Srkoč - vk. vs. Goran Marović

Darko Kuzle vs. Marijana Merunka

Dalibor Lončarić - vk. vs. Vito Lončarić - vk.

Branka Divčić

Borko Prvan vs. Dinko Srkoč

Zorana Bujas Petković

Tea Faber vs. Viktorija Kovačević