24. Svjetski dan pješačenja

U nedjelju 04.10. u suradnji sa Društvom sportske rekreacije Gornji grad - Medveščak organiziramo pješačke rute u sklopu obilježavanja 24. Svjetskog dana pješačenja.

Možete se priključiti jednoj od ponuđenih ruta:

1.) Prva

- Start  u 09:00 - Gupčeva Zvijezda - Müllerovo šetalište - staro Jurjevsko groblje - staza kraj gradskog vodovoda koja vodi na Dubravkin put - Dubravkin put - Krešićeve livade, završetak rute;

2.) Druga

- Start u 08:30 - Ilirski trg – Jurjevska ulica – Cmrok – Dubravkin put – Krešićeve livade, završetak rute;

3.) Treća

- Start u 09:00 - Tuškanac – Cmrok – Dubravkin put – Krešićeve livade;

 

Na Krešićevim livadama održat će se prezentacija rekreativnih programa DSR GGMZ, i to sljedećih grupa:

10:15 Zumba
10:30 Korektivna medicinska gimnastika
10:45 Yoga
11:00 Tai Chi Chuan
11:30 Floor Dance
11:45 Rio Fitness
12:00 vježbe za zglobove


Svaka od ovih kolona imat će svog voditelja-vodiča čija će zadaća biti vođenje kolone, rješavanje eventualnih poteškoća koje se mogu javiti, određivanje prikladnog tempa kretanja itd.
U slučaju da stvarno krene dugo najavljivana rekonstrukcija Radićeve ulice (ona završava na Ilirskom trgu) moguće je odustati od tog pravca kretanja.
Cijela manifestacija imat će svoj završni dio na Krešićevim livadama gdje će se po dolasku sudionika, dakle iza deset (10) sati održati prigodna demonstracija aktivnosti članova DSR GGMZ i ostalih prisutnih članova našeg Saveza koji to budu željeli.
Prostor na Krešićevim livadama prikladan je osim za demonstraciju rekreativnih aktivnosti i za organiziranje domjenka za sudionike manifestacije zato nemojte propustiti priliku - dođite i zabavite se!