#BE ACTIVE Europski tjedan sporta 22.-30.09.2018.

Europski tjedan sporta nova je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost.Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.
 
Ove godine Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve " sudjeluje i potpomaže u velikom projektu Europskom tjednu sporta izlaganjem „Sport za sve“ programa ,savjetovanjem,prezentacijama ,radionicama i pokaznim treninzima .
 
Europski tjedan sporta Započinje otvaranjem 22. rujna 2018. godine na RSC Jarun u Zagrebu gdje će biti organizirane razne prezentacije sportova i aktivnosti u kojima će moći sudjelovati svi zainteresirani građani. 
 
 
 
 
 
Aktivnosti u Europskom tjednu sporta ZSSR "Sport za sve":
 
Otvorenje EWOS-a 22.09., subota, RSC Jarun 11:00-17:00
  • Info Pult
  • Savjetovalište Sporta za sve
  • Prezentacije programa Saveza i Društava članica
  • Radionice i Pokazni Treninzi ( Dance Mix Aerobic,Tae bo,Yoga za seniore,Core x, Cross n box ,Zumba® Fitness,Tai Chi,Plesna Grupa Davorko,Kuglanje, )
     
 
 
 
 
 

Europski tjedan sporta 23.-30.09.2017.

Europski tjedan sporta nova je inicijativa Europske komisije za promicanje sporta i tjelesne aktivnosti diljem Europe. Tjedan sporta namijenjen je svima bez obzira na dob, podrijetlo ili tjelesnu pripremljenost.Ova europska kampanja inspirirat će Europljane da budu aktivni (#BeActive) tijekom Tjedna sporta i ohrabriti ih da ostanu aktivni tijekom cijele godine.

Ove godine Zagrebački savez sportske rekreacije "Sport za sve " sudjeluje i potpomaže u velikom projektu Europskom tjednu sporta izlaganjem „Sport za sve“ programa ,savjetovanjem,prezentacijama ,radionicama i pokaznim treninzima .

Europski tjedan sporta Započinje otvaranjem 23. rujna 2017. godine na RSC Jarun u Zagrebu gdje će biti organizirane razne prezentacije sportova i aktivnosti u kojima će moći sudjelovati svi zainteresirani građani. 

O čemu je riječ ? Kada ? Zašto ? Kako ? Tko ?

Otvorenje

Ostala događanja u EWoS-u

Aktivnosti u Europskom tjednu sporta ZSSR "Sport za sve":

1.)  Otvorenje EWOS-a 23.09., subota, RSC Jarun 10:00-18:00

Info Pult

Savjetovalište Sporta za sve

Prezentacije DSR- članica saveza

Prezentacije redovnih programa Saveza

Radionice i pokazni treninzi  ( Vježbe za zglobove , Zumba® fitness, Flo dance, Vježbe disanja, Barsi u sportu, Feldenkrais i Anat Baniel metoda )

                                   Link za prijave vlastitih programa DSR- a članica Saveza unutar EwoS-a 

2.)  26.Svjetski dan pješačenja će se održati 24.09.2017. u  nedjelju

Sljeme - Puntijarka ( u prilogu: Program i satnica )

Program i satnica 

3.)  Dani Sporta za sve - prezentacije i radionice će se održavati 

      25. i 26.09. od 16.00 - 22.00 u prostoru DŠR Omega, Šubićeva 55.

Raspored

 

DŠR Omega  25. i 26. organizira natjecanje u Core Cross-u. Kvalifikacije će početi od 19-20h , a finale od 20-21h .

Kvalifikacije će se održati kroz natjecanja u swingu, mrtvom dizanju i wall ballu. Početkom finala će se saznati propozicije natjecanja.

ispunjene prijave poslati na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Natjecanje Corecross kvalifikacije 26.09.2017.

 

 

Move Week 2105. programi

Ne gubite vrijeme priključite nam se u obilježavanju Europskog tjedna kretanja.

Više informacija na poveznici.

Move Week 2015.

Sadržaji Sporta za sve su dio najvećeg paneuropskog društvenog događaja tjelesne aktivnosti i sporta – Tjedna promicanja tjelesne aktivnosti (MOVE Week). Ovaj Tjedan u Europi se održava u periodu od 07.-30. rujna 2015. te se očekuje najmanje milijun sudionika uključenih u njene aktivnosti. U Hrvatskoj najveći broj aktivnosti će se održati od 21. do 27. rujna kada se očekuje stotine aktivnosti u desetke hrvatskih gradova i tisuće aktivnih sudionika.

Opširnije:Move Week 2015.