EWos Dani sporta za sve - BDSR Omega 25. i 26.09.2017.

Zagrebački savez sportske rekreacije „Sporta za sve“ i društva sportske rekreacije su obilježili Europski tjedan sporta sa različitim aktivnostima koje smo organizirali na području cijelog Grada i okolice. Jedan od programa je i program Dani sporta za sve koji smo ove godine organizirali u suradnji sa našim društvom sportske rekreacije Omega, 25.-26.09.2017, u prostorima društva koje djeluje na adresi Šubićeva 55 i gdje su se odvijale radionice naših voditelja i programi koje provodi društvo za svoje članove i rekreativce.

 

Radionice su se odvijale u velikoj dvorani pa je tako ponedjeljak Maja Vukelja sa 14-ero žena starije životne dobi, prezentirala i pokazala program Zdravstveno usmjerena tjelesna aktivnost koju provodi u svojem društvu Trnje. U poligonu spretnosti je sudjelovalo 12-ero djece u dobi od 8-10 godina kojima smo mjerili vrijeme, a svu djecu nagradili sa majicom, program je provodio ga je Hrvoje Balen, nakon čega je Ingrid pokazala kako koristiti Feldenkreis metodu i tu su nam se priključila dva voditelja Sonja i Ludvig.

Utorak je započeo sa Flo fitom na kojem je aktivno sudjelovalo 8 osoba, nakon toga Marko Čačić sa svojim programom vježbe sa gumama na kojem je bilo 16 vježbača.  Nakon toga su održane kvalifikacije i natjecanje u Core Crossu. Osim ovih radionica u velikoj dvorani paralelno su se provodili i programi koje organizira društvo za svoje članove  i rekreativce u boksačkoj dvorani i na strunjačama.

Klikom na fotografiju možete vidjeti slike